El lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb fins analítics i tècnics per millorar l'experiència de navegació. Pot acceptar-les totes o canviar les preferències dels seus galetes al botó de Configuració. Més informació a Política de cookies.

bons.cat

logotipo Bons Tàrrega

Establiments adherits Registre presencial Com funciona? Alta d'establiments Necessites ajuda?

SXINFORMATICA

Electrònica

SXINFORMATICA

Icona vectorial localitzacióCarrer de Sant Joan, 30, Tàrrega, España


Icona vectorial teléfon973 67 43 22


Icona vectorial cursor webwww.sxinformatica.net

Som una empresa que ens dediquem a la informàtica i les telecomunicacions de fa més de 10 anys, donant servei als nostres clients per tot Catalunya. Els oferim un ventall de sol.lucions tecnològiques que tenim, per cada tipus de client o necessitat. la nostra empresa ofereix serveis informàtics (servidors, gestió xarxes, instal·lacions wifi cablejat, servies software, reparacions i venda hardward i components...), serveis en telecomunicacions ( Fibra, telefonia mòbil centraletes...), confecció i manteniments de pàgines web, renting impressores, entre d’altres. Oferint-vos un servei integral. Amb el recolzament del nostre equip professional experimentat, els nostres serveis estratègics s’adapten a les necessitats de tot tipus de clients. Des de petites empreses ressent creades fins a grans corporacions entreguem resultats durares i qualificats.

Altres establiments del sector "Electrònica"----

MATSMATICA INFORMATICA

Electrònica

COMERCIAL SANS ELECTRODOMÈSTICS I NOVES TECNOLOGIES

Electrònica

MATEU ROCA ELECTRODOMESTICS

Electrònica

Icono cerrar

Recuperar la contrasenya

Escriu l’adreça de correu electrònic amb la que et vas registrar. Rebràs un enllaç temporal per substituir la teva contrasenya.

Icono cerrar